2016. november 16., szerda

EGY FONTOS LECKE A PÉNZ LÉNYÉNEK MEGÉRTÉSÉHEZ - EZ IS EGY OLYAN ALAPÉRZÉS SOKATOKNAK AMIVEL A PÉNZED, A BŐSÉGED ELLEN TEREMTESZ !


"EGY FONTOS LECKE A PÉNZ LÉNYÉNEK MEGÉRTÉSÉHEZ - EZ IS EGY OLYAN ALAPÉRZÉS SOKATOKNAK AMIVEL A PÉNZED, A BŐSÉGED ELLEN TEREMTESZ !

Egy példával mutatom be és szerintem be tudod azonosítani az életedbe, hogy hányszor voltál ilyen vagy ehhez hasonló cinikus kritikus másokkal pénz-terén . Például látsz egy nőt mondjuk egy felső kategóriás autóba .... ő vezeti ..nincs vele senki ... látszik rajta, hogy elégedett magával és azzal is, hogy sokan megbámulják .. A legtöbb ember mit reagál az ilyen élet-szituáció láttán még ma is , "na biztos összeszo......... ta magának .... " ÉS ITT AZ ÉRZÉS ..

. amit meggátolja sokatok pénz-bőség áramlást és teremtéseitek tiszta folyamatát.. ugyanis ... ezt 99%-ban negatív érzések társaságában mondjátok ki (ha nem is ezekkel a szavatokkal de nyilván ezt gondoljátok általában ) ... Mondjuk az 1 % pozitív ÉRZÉSEKKEL mondja ki ... felfedezve, hogy...jéééé így is lehet, nosza:-) ... TEHÁT...EZ CSAK EGY PÉLDA.. ahogy az is, hogy a legtöbben még nézitek a híreket mondjuk... és halljátok a manipulált és direkt hergelő hírszövegeket, hogy melyik politikus mit mennyit mire..és kinek a pénzéből bla bla bla... általában hogyan reagáltok rá ?.. dünnyögtök ..otthon a családdal együtt...vagy ha nem vevők rá..akkor a munkatársakkal, szomszéddal mindegy kivel de lehessen témázni rajta.. hogy az a disznó ...mennyit és hogyan és kitől biztos összelopta...bla bla bla... ÉS AZ ÉRZÉSED MILYEN ? .... ROSSZ ! NEGATÍV ... és hergeled magad naponta .. vagyis.. KIÁRAMOLTATOD MAGADBÓL A PÉNZ LÉNYÉVEL KAPCSOLATOS ÉRZÉSEIDET.....és azt gondolod, hogy ez nem számít a teremtéseidnél ... mert Te nem a sajátodat szidod hanem másokét ... NOS .... FOGADD EL ...VÉGRE !

AMIKOR BÁRKI MÁS PÉNZÜGYI HELYZETÉRŐL NEGATÍV ÉRZÉSEKKEL ÍTÉLKEZEL, BESZÉLSZ, GONDOLKODSZ ... AZZAL A TE SAJÁT PÉNZÜGYI HELYZETED OLYAN IRÁNYBA TERELED AMILYENBE ÉPP NEM AKAROD... NEM TUDSZ ANYAGI BŐSÉGET TEREMTENI ..... HA ELLENE VAGY !!! A TEREMTÉS ERŐTÁRAI SZEMSZÖGÉBŐL ÉS AZ UNIVERZUM TERMÉSZETES TEREMTÉS ÁRAMLÁSÁNAK SZEMSZÖGÉBŐL ..LÉNYEGTELEN, HOGY MIÉRT VAGY A PÉNZ AZ ANYAGIAK ELLEN... CSAK AZT VESZI FIGYELEMBE, HOGY ELLENÉRZETED VAN ...!!!! ÉS EZ FELÜLÍRJA AZT A VÁGYAT AMI BENNED ÉL, HOGY "DE NEKEM IS JÁR A GAZDAGSÁG, A BŐSÉG ÉS AKAROM ÉS TEREMTEM ÉN DE MI A FENÉÉRT NEM SIKERÜL NEM ÉRTEM " HÁT EZÉRT..

. A FIGYELMED MIRE FORDÍTOD MÉG MINDIG TE DÖNTÖD EL .. DE GARANTÁLTAN NEM FOGSZ TUDNI TISZTA, HOSSZÚTÁVÚ ANYAGI BŐSÉGET ELÉRNI ... HA MÁSOKTÓL SAJNÁLOD...HA MÁSOKAT MINŐSÍTESZ AZÉRT, HOGYAN HOZTA LÉTRE MAGÁNAK .. TE ! CSAK A SAJÁT TEREMTÉSEIDRE FÓKUSZÁLJ ...ARRA VAN HATÁSOD..MINDENKI A SAJÁT ÉLETÉÉRT FELELŐS TEHÁT AKI SZERINTED NEM TISZTESSÉGESEN ÉRTE EL A CÉLJAIT..AHHOZ NINCS KÖZÖD...EFFEKTÍV.. VISZONT AZ ÉRZÉSEIDHEZ KÖZÖD VAN ..ÉS HA TISZTELED MAGAD VÉGRE ...SZERETED MAGAD SZERINTED..ÉS ÚGY ÉRZED...HOGY ELÉRTÉL MÁR ELÉG ELÉG MAGAS ÖNTUDATRA ÉBREDT SZINTET.. AKKOR EZ ALAP, HOGY ......MÁR NE ÉRDEKELJEN SENKI ...SEMMI ..HOGY KINEK MI VAN , MENNYI...ÉS HOGYAN TETT RÁ SZERT... Ő DOLGA....

 NEM A TIED !!!! és ha azt mondogatod, hogy " jó de a mi zsebünkből lopják ki bla bla dünny dünny " .- akkor meghagy a Világegyetem ebbe a negatív gondolkodásba és nem fog erőlködni rajta, hogy megértsd... mert nem is akarod ..csak fújod a magadét mert másokkal milyen jó csámcsogni a semmi naponta .. a helyett, hogy ..AZON JÁRNA MINDEN GONDOLATOD..MILYEN REMEK TEREMTÉSEKET VÁRSZ EL A SORSTÓL .ÉS MENNYI TERVED VAN MÁR A FEJEDBEN ..ÉS MILYEN SZUPER, HOGY TE IS KAPHATSZ BÁRMIBŐL BÁRMENNYIT CSAK .

.. VÁGYNOD, BOLDOGAN LELKESEN KÉSZÜLNI RÁ ...ENNYIT KÉNE TENNED... ELSŐRE.. "FEJBEN -ÉRZÉSBEN " SOK ERŐT AZ ÖNFELISMERÉSHEZ ...nézd meg hol tartasz most..és mit szeretnél ..s ennek tudatában folytasd a következő pillanatod..

MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése