2016. november 16., szerda

EGYENSÚLY A FEL(ÜL)EMELKEDÉSEDBEN


" MÉG MINDIG A PÉNZ ÉS AZ ANYAGIAS VILÁGHOZ VALÓ VISZONYOTOKHOZ ! SOKATOKNAK !

 EGYENSÚLY A FEL(ÜL)EMELKEDÉSEDBEN - akkor létezik,ha MEGÉLED ÉS ELFOGADOD, hogy az ANYAGI JAVAK MEGTAPASZTALÁSA SEMMIVEL SEM KEVESEBB VAGY TÖBB MINT AZ ÉRZELMI TÖRTÉNÉSEK MEGTAPASZTALÁSA...CSUPÁN MÁS !!! AZ ÉLETED A FÖLDÖN .. MINDENFÉLE !!!! MEGTAPASZTALÁSOKBÓL TEVŐDIK ÖSSZE !!!

Mindenkinek más a belső vágya ... és ha igazán FELVÁLLALOD A BELSŐ VÁGYAIDAT...akkor tudsz EGYENSÚLYBA LENNI ÉS KIMONDANI , HOGY ELÉRTÉL EGY FEL(ÜL)EMELKEDETT SZINTET ÉLETED SORÁN ... Ahogy már sokszor beszéltünk erről .. Sokan mondogatjátok - MAGATOKAT NYUGTATVA ÉS BELEHAZUDVA A LELKETEKBE - hogy "nekem nincsenek nagy igényem ..nem kell sok pénz ...és minek nekem a gazdagság a napsütés gazdaggá tesz .. a hóesés bőséges látvány nem kell nekem más !

VAN ! AKINÉL EZ VALÓBAN ÍGY VAN ..MERT KÖZBEN NEM ÉRZI HIÁNYÁT SEMMINEK ... és ha így van ...és EZ ELÉG NEKI ..NEM IS TÉMÁZIK RAJTA...nem mondogatja harsogja lépten nyomon, hogy JÓ EZ ÍGY NEKEM , ELÉG NEKEM ENNYI ...HANEM ÉLI AMI VAN AMIT VÁLASZTOTT AMIT SZERET .. De amikor...harsogod, és szinte elvárod másoktól, hogy vígasztaljanak, hogy "ó ne érd be ennyivel többet érdemelsz " és Te rásípákolod , hogy " á dehogy..ez bőven elég nekem " és közben megjegyzed két mondat között " láttad annak ott...milyen puccos háza lett? cö..na ez is miből vette.. minek ennek ekkora... " akkor ne csapd be magad azzal, hogy NEKED MINDEN JÓ AHOGY VAN ...MERT BENNED IS OTT A VÁGY, HOGY LEGYEN ...de úgy érzed... te sosem kaphatnád meg a sorstól ezért egy ÁLSZENT ÖNÁLTATÓ ÜZEMMÓDBA BESZÉLSZ AZ ÉLETEDRŐL... NEM BAJ HA VANNAK VÁGYAID...HOGY SZERETNÉL TE IS OLYAN BŐSÉGET MINT MÁSOKNAK ..

. ÉS LEHETNE HA NEM LENNÉL ÁLSZENT ... DE LEHET, HOGY NEKED VALÓBAN NEM KELL SEMMI ANYAGIAS DOLOG...ÁM HA ÍGY VAN AKKOR TE BIZTOS, HOGY MOST......EGY ERDŐBŐL OLVASOL EGY REMETE LAKBAN ÉS CSODÁSAN ÉRZED MAGAD ELVONULTAN ..ÉS A WIFIT CSAK AZ ANGYALOK VEZETIK A BARLANGODBA... Szóval EMBEREK ...ÉBREDJÜNK MÁR RÁ ...HOGY A VILÁGON .... AZ ANYAGIAK UTÁNI VÁGYAT UGYANAZÉRT KAPTUK ..AMIÉRT AZ ÉRZELMEK UTÁNI A SZERETET UTÁNI VÁGYAT.. VAGYIS.. TAPASZTALÁSÉRT SEMMI KÜLÖNBSÉG NINCS BENNE.. KÜLÖNBSÉG CSAK A HOZZÁÁLLÁSUNKBAN LEHET... HA EZT MEGÉRTED ..ÉS ELKEZDESZ MÁSKÉPP ÉREZNI ...A VILÁGEGYETEM ÖSSZES LÉTEZŐ TEREMTÉSÉVEL KAPCSOLATBAN ..... FELSZABADÍTOD MAGAD OLYAN NEG.BLOKKOK ALÓL AMIKET A SAJÁT SZÜLEID, TÁRSADALMAD HÚZOTT RÁD.


...HOGY SOSE ÉRD EL A VÁGYAIDAT HOGY NE TAPASZTALD AMIÉRT LESZÜLETTÉL ... MERJ MAGADBA NÉZNI ...ÉS PAKOLD KI AZ ÁLSZENT ÉRZÉSEIDET..... SEMMI KÖZÖD HOZZÁJUK..MÁSOK AGGATTÁK CSAK RÁD.. HA VISZONT TE EBBEN AZ ÉLETEDBEN VALÓBAN NEM VÁGYSZ ANYAGI VILÁGRA.... TEMÉRDEK LEHETŐSÉG ÁLL A RENDELKEZÉSEDRE...KOLOSTOROK, REMETE LAKOK ...MÁS ORSZÁGOK ELVONULT NÉPEI KÖZÖTT...AHOL MEGLELED ANYAGIAS VILÁG NÉLKÜLI VALÓBAN BOLDOG ÉLETED !!!! A KULCS...NE CSAPD BE MAGAD !!!!!

MelEron "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése