2016. november 22., kedd

MÜTYÜRKE PÉLDA


" AMIKOR BELESZERETSZ VALAMIBE... NEM VÉLETLEN .. akármi is az ... mások számára akár marhaság... felesleges dolog ..de ha Te azt érzed rá...."KELLESZNEKEMMMMM "... akkor a Lelked és ember részed tudja.. csodás MEGTAPASZTALÁSOKAT ad... és , hogy miért ..az okát Te tudod ...ez bőven elég.. nekem például most épp ez a kis mütyürkének tűnő fülhallgató ... aminek számomra a zsenialitása, hogy nem lifeg a zsínór sehol ..

 és egy halom dolgot tud... zenéket eltárol, telefonálhatsz róla..és még sok más praktikus dolog... ami másnak eszelős kütyü.... van akinek az ÉLETÉT KÖNNYÍTHETI MEG... a példát csak azért írtam le..mert BIZTOS, HOGY VANNAK OLYAN VÁGYAID ÁLMAID AMIKET CSAK AZÉRT NEM VÁGYTÁL TEREMTÉSIG... mert mások lehurrogták micsoda marhaság...erre pénzt kiadni ... ostobaság.. DE CSAK AZT NÉZD..NEKED MIT AD.... A MEGLÉTE..A TÖBBI NEM SZÁMÍT... Hidd el ...én sem gondoltam, hogy valaha szerelmes leszek egy fülhallgatóba.

.(Samsung Gear Ikonx ) ....hát megesett .... teremtésvarázslata .. megfogant és ez már elég...bárminél ... csak egy példa ...Neked...hogy SOSE LÉGY ELTÁNTORÍTHATÓ ... SEMMIBEN ! ..és a legszebb...nem feltétlen kell megvenned vágyaid tárgyát..mert az Univerzum egyszerűen úgy rendezi...hogy meglehet valaki egyszerűen csak szeretetből meglep vele... és ennek így számodra még nagyobb lesz az értéke... és persze a csodája... ettől gyönyörű a TEREMTŐ ÁRAMLATOD...a módját önmaga megtalálja..


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése