2016. november 20., vasárnap

NE SÜRGESD MAGAD ...SE AZ IDŐT SE A TERET


" IDŐ KELL - ahhoz, hogy minden a helyére kerüljön energetikailag és információk terén is testedben , egy-egy intenzív befogadó állapotod után .. Biztos , hogy sokszor érzed úgy, hogy hetekig akár majd elrepülsz és utána nem érted miért zuhansz és alig élsz ..nincs rossz kedved csak kimerültnek érzed magad .

.. Még mindig ugyanaz az oka... ANNYIRA HATALMAS ERŐKET MOZGATSZ MEG MINDEN EGYES PILLANATODDAL AMIVEL VALAMI ÚJAT ÉS CSODÁSAT VÁGYSZ MAGADBA...VAGY AKÁR TANOKAT FOGADSZ BE BÁRHONNAN ..VAGY EMLÉKEZEL RÉGI IDŐKRE ÉLETEKRE... TANOKRA... VAGY CSAK ÉLSZ ..LÉTEZEL A HÉTKÖZNAPOKBA.. hogy ezek ... a mérhetetlen Világokat megmozgató ERŐID... a fizikai testednek nagyon fárasztóak .. hiába vagy fitt és egészséges testű...vagy épp nem annyira fitt és nem annyira egészséges még.. ugyanúgy hat a sejtedre ez az őrületes energia és TETT ...az IDŐ ÉS TÉRHAJLÍTÁS amit naponta végzel még ha nem is tudod megfogalmazni olykor... még ha látszatra ismét csak úgy érzed.... semmi extrát nem csinálsz csak éled a kis hétköznapi életed.. igen ..de NÉZD MEG MI MINDEN ZAJLIK BENNED ÉS AZ HATALMASABB .

..MINT AMIT A KÜLVILÁG FELE TESZEL .. a külvilági életed...a látszat.... A KIS-SZÍNPAD ... de a NAGY-SZÍNPADON TÖRTÉNNEK AZ IGAZI TÖRTÉNÉSEID... A NAGYOK ... AZ ELKÉPESZTŐEK és a fárasztóak .. légy még türelmes a testeddel ..a hangulatoddal .és ne erőltesd ha pihenned kell hát pihenned kell .. FOGADD EL GYÖNYÖRŰ EMBER-VILÁG !!!

MelEron "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése