2017. március 18., szombat

AMIBE SOK EMBER NEM GONDOL BELE


" AMIBE SOK EMBER NEM GONDOL BELE ...

 Sok ember a régi idők cserekereskedelmét szeretné visszaállítani , kiiktatva a pénzt... arra gondolnak ezzel minden szuperkönnyű lenne és megoldódna minden ... Arra is érdemes gondolni.... hogy remekül hangzik...de ez a régi életmódokra és régi világokra lett teremtve.. Érdemes megnézni ma ...miről mondana le AZ ! EMBER ? ... például a tv-ről? vagy a mobiltelefonjáról? ..

.lemondana a kábelcsatornáiról ? ... vagy a telefonszámla összegének pénz befizetése helyett....ebben az esetben a telefontársasághoz bevinne havi 100 tojást ? más ember meg 5 rúd szalámit? mások meg szalmát mert az van ? a PÉNZ is egy CSERE-ESZKÖZ .... Elmesélek egy példát.. anno én is még hittem abban, hogy fú ez de szép lenne cserélgetni ..volt is régen minden Expressz újságban cserebere rovat...meg a neten is ... ma is van .. Feltettem valami sport autós biztonsági övet mert nem tudtam használni újként kaptam , kiírtam, hogy elcserélném muskátlira vagy szobanövényekre , stb... Sorra írtak rám az emberek, hogy "párdon semmiféle muskátli meg növény nincs itthon ...de szeretné megvenni mert pénz viszont van rá "

 Tehát..
AMÍG NEM ÉRTI MEG A VILÁG, HOGY ..A PÉNZ IS EGY CSERE ESZKÖZ....addig hiába papolunk a FELTÉTELEK NÉLKÜLI SZERETET VILÁGÁRÓL... ha sok ember ...rá akarja másokra kényszeríteni a CSERE KERESKEDELMET ....úgy, hogy másoknak ez nem PRAKTIKUS..mert számukra A PÉNZ!!! A CSERE-KERESKEDELMI eszköz... talán így jobban értitek ..... miért nem érdemes sóhajtozni a régi világok után .. hanem a MOSTANIBÓL ÉRDEMES KIHOZNI A MINDEN EMBER SZÁMÁRA EGYEDILEG LEGJOBB LEGÉLHETŐBB VILÁGOT.. EZ ....A FELTÉTELEK NÉLKÜLI SZERETET.

..amikor feltételek nélkül MEGENGEDED, hogy minden ember SZABAD AKARATA SZERINT ÉLJE AZ ÉLETÉT... például e téren !!! ugyanez vonatkozik a "mindent ingyen adnék " című fejezetekre.. Hidd el ..utam elején én is éreztem ...tettem is..sokan még látták mennyi mindent ingyen adtam mert úgy éreztem így HELYES ÉS JÓ ..ÉS ÍGY VEZET JÓ FELE... Tudod mi volt sok reakció ????? " hú ez gyanús ha ingyen van .." "na persze ingyen van akkor biztos meg van hókuszpókuszolva " " nem kell ingyen van pénzem megvenni kikérem magamnak " stb... Igy tanultam meg, hogy .... SOK EMBERRE NEM LEHET RÁTUKMÁLNI AZ INGYEN -t ... mert ez számukra egy ellentétes energiát képvisel az életben .. ÉRTÉKTELEN számukra... és ha jobban belegondolsz ..MINDEN EMBERNEK SZABAD AKARATA....A SAJÁT ÉRTÉK-RENDJE SZERINT tenni-venni...létezni .... ÉS A LEGFONTOSABB... mindamellett, hogy sokan a pénz megszünése ellen lázadnak és morognak...... mégis szüntelen több pénzre vágynak .a fejükben nem az van, hogy több tojásom legyen hogy beinduljon a cserebere...(példa csak ) ..hanem az ...hogy TÖBB PÉNZT AKAR... de így nem lehet.....

. VAGY SZERETED ÉS ELFOGADOD, HOGY A PÉNZ IS !!! CSUPÁN EGY CSERE-ESZKÖZ a sok közül .....csak bővebb alapot képvisel .. vagy lázadhatsz ellene...... de a VILÁGOT E TÉREN NEM VÁLTOZTATHATOD EGYSÉGESSÉ.... bár megteheted, hogy elköltözöl olyan országba ..olyan kultúrába... ÉS SZÍVED JOGA ....(vajon miért nem teszed meg ,??????) ahol ez működik ... !!!!!!!!!! tehát a kérdés...AKI ERRE VÁGYIK ...MIÉRT NEM OTT ÉL ?..és ez a MAI NAP KÉRDÉSE NEKTEK-TŐLETEK !!

 Nem e Világi Szeretettel

 MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése