2017. március 18., szombat

AZ ORDITOZÁSSAL , VESZEKEDÉSEKKEL okozott TEREMTÉSEK


" AZ ORDITOZÁSSAL , VESZEKEDÉSEKKEL okozott TEREMTÉSEK ,

csak éppen nem az amit vágysz .. nemtől-kortól függetlenül annak aki képes az önvallomásra .... Sokan még mindig két karddal a kezetekben élitek az életeteket... (csak annak aki mer szembenézni ezzel a ténnyel, hogyan él és mit teremt vele ) Két kezedben jókora kard , a szád a fő kardod és nem tetszésed kinyilvánítva mennyiszer leordítod a gyereked, a párod, a kollégád az ismerősöd a barátaid...mert "nehogymáreltűrjem"... Aztán meglehet, hogy bocsánatot kérsz tőlük ... ami már nem segít sokat... vagy még azt sem teszed meg.... Talán belátod a hibád talán sosem ... ÉRTSD MEG... KARDDAL HADAKOZVA ÉS ORDÍTOZVA..szerinted....ki az aki a közeledbe mer menni, hogy SZERESSEN ??????? Ki akar kardod által kinyúvadni teljesen ?.

... AZT MONDOD " jó de meg kell magam védenem és nehogymár ..." BIZTOS? ..Kitől? MAGADTÓL !!!??????? mert nem tőlük ... Ha tőlük kell megvédeni magad...miért vagy még velük :.. KÉRDÉSEK SOKASÁGA... "kötelességből "...ez a válasz általában KÖTELESSÉGből teszed tönkre a saját és mások életét ?... ORDÍTASZ mert fáj SZERETETTELJESNEK LENNI ÉS MERT FÁJ MAGADAT SZERETVE...SZEBBNEK LÁTNI MAGAD ÉS MÁSOKAT ?.... ELFOGADNI, HOGY NEM TE IRÁNYÍTOD MÁS EMBEREK ÉLETÉT ÉS GONDOLATAIT...? ...ELFOGADNI, HOGY MINDENKI MINDENT MÁSKÉPP CSINÁL TÖKÉLETESEN VAGY TÖKÉLETLENÜL ...ÉS MAGÁTÓL FOGJA MEGTANULNI VAGY SEM ....MIT ÉS HOGYAN KELL ? .. NEM NEVELŐTISZTNEK SZÜLETTÉL A CSALÁDOD VILÁGÁBA..

.VAGY EGYÁLTALÁN A VILÁGBA...ha igen akkor olyan helyen érdemes dolgozni .. DE NÉZZ MAGADRA PICIT KÍVÜLRŐL... MIÉRT ORDÍTASZ ÁLLANDÓAN ..? mert stresszes az életed ? ..nem kifogás...tedd stresszmentessé ... mert sok a tennivaló? ... szortírozz és legyen kevesebb.... mert hülye a párod szerinted ? ..... miért is vagy vele még ? mert a gyerek nevelhetetlen és rossz? ....nem csak ÉLNI SZERETNE ? és pont azt követed el ellene..amit ellened is elkövettek a szüleid, hogy MEGTÖRNI AKARTAK SZÜNTELEN ? ÉS DIRIGÁLNI ? .... mert-ek sokasága... és ami A LEGFONTOSABB... ORDÍTVA, VESZEKEDVE....ZSÖRTÖLŐDVE , CIVAKODVA....STB... olyan vagy mint egy dinamitokkal körbeékelt ember....

Te magad robbantod fel a vágyott szép teremtéseidet.... elindítod a fejedben a szívedben , hogy mondjuk vágysz egy kényelmes kellemes !!!! érzetű boldog otthonra... de hogy érkezzen meg a fizikai világodba ha... BOLDOGTALANUL SZAVAKAT ORDÍTVA, HERGELVE MAGAD ÉS A VILÁGODAT...PATTOGVA DUZZOGVA DINAMITKÉNT ENERGIÁKAT ROBBANTVA... MEGÁLLÍTOD a vágyott SZÉP TEREMTÉSED ÉRKEZÉSÉT.. MERT TE NEGATÍV VAGY...ÉS A TEREMTÉSED POZITÍV LENNE.. ÍGY A VONZÁS TÖRVÉNYE ALAPJÁN ....NEM JÖHET LÉTRE... NEGATÍVKÉNT NEGATÍVOT VONZHATSZ BE.... S POZITÍVAT CSAK HA POZITÍVITÁSRA TÖREKSZEL .. azt gondolod ez vicc.... ? nézd végig az életed... azt hiszed, hogy Nálad ez kivétel és másképp dönt a TEREMTÉS VONZÁS-T-ÖRVÉNYE ? ...

. hát tévedsz .. ÁLLJ MEG....NÉZD VÉGIG MIÉRT OLYAN A JELENLEGI ÉLETED AMILYEN ..MUNKA, PÁRKAPCSOLAT, ANYAGIAK STB TERÉN .. NÉZD MEG... MÁSOK HIBÁZTATÁSÁT FÉLRETÉVE... TE MIT TETTÉL MINDEZÉRT....hogy bizony így legyen.. és ne bántsd magad érte ha képes vagy önvallomással felfedezni, hogy nagyon sokat tettél érte, hogy ilyen negatív irányba menjenek a dolgok .. DE KÉPES VAGY FELISMERNI EZT IS MEGINT.. ÉS VÁLTOZTATNI AKARSZ, HOGY A VILÁGOD AZ ÉLETED VÁLTOZZON ÉS ....VÁLTOZÁSOD AZ EGÉSZ VILÁG VÁLTOZÁSÁRA HASSON ... POZITÍVAN !!!

 MERT EZT SZERETNÉD IGAZÁN NEM ?

sok ERŐT hozzá ....

Nem e Világi Szeretettel
MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése