2017. április 21., péntek

A SORSKEREKED


" A SORSKEREKED néha elakad...stagnál az élet sok területén és úgy érezheted, hogy mindent megteszel azért, hogy lendületbe jöjjön pörgése de mégsem mozdul meg.. Ilyenkor ...nem teszünk meg mindent érte .. nem bizony!!!

Hiszen olykor nem látjuk mi az az apróság vagy mi az a HATALMAS KITÖRÉS amit meg kéne tenni.. De ha a Lelked, a Sorsod úgy ítéli meg, hogy nincs több idő..és nincs mire várni mert nem veszed észre.. AKKOR EGYIK PILLANATRÓL !!! A MÁSIKRA ... VELED EGYÜTT MOZGATJA MEG ..néha fel sem bírod dolgozni egyik napról a másikra mi minden történik Veled-körülötted akár jó és rossz dolgok egyszerre..

. de ha már MEGMOZDULT, HA KITÖRÉSNEK ÉRZED... AKKOR NAGYON FIGYELJ AZ ÉRZÉSEIDRE GONDOLATAIDRA ÉS NE KEZDJ JAJONGANI..HOGY EZ MEG MOST MIÉRT ..HANEM ÉREZD A LEHETŐSÉGEK ÁRAMLATÁNAK SÚLYÁT BENNE ÉS FŐLEG ÉRTÉKÉT... MEGDOLGOZTAT A SORS-KERÉK ... DE HA NEM HÁTRÁLSZ MEG ....BELEJÖN ÖNNÖN MOZGÁSÁBA ÉS.. MÁR TERMÉSZETESEN ÉS CSODÁLATOS ÉLETÚTTAL MOZGATJA MAGÁT VELED EGYÜTT... HA ENGEDED !!!

EZ A KÖVETKEZŐ SZINTED A LEHETŐSÉGEK HASZNÁLATBA VÉTELE...!!!! "aki mer az nyer " alapon zajlik az ÉLET..és NYERNI ÉRKEZTÉL .... EGY CSODÁS ÉLETET NYERHETSZ VELE !!!! Sok ERŐT HOZZÁ, hogy ma is felfedezd milyen lehetőségeket kínál a Lelked, hogy LENDÜLETBE JÖHESS ... FELPÖRGETHESD ÉLET-ZAJLÁSODAT !

Nem e Világi Szeretettel MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése