2017. április 26., szerda

BELEGONDOLKODTATÓSokan mondogatjátok évek óta, hogy "miért nincs végre újra a világban cserekereskedelem , ki kéne vonni a pénzt a világból stb. " 

- de ! ha mondjuk ez így lenne mától ..

.Te milyen értéket tudnál felajánlani másoknak , és most kifejezetten például tárgyakra vagy olyan elvégzendő munkára gondolok amihez eszközeid megvannak.

CSAK PÉLDÁK ! - mondjuk van bélyegzőkészítő lehetőséged, vagy mondjuk házi tojásod van rengeteg....vagy mondjuk tudsz web oldalt készíteni stb. vagy remekül varrsz ....vagy imádsz takarítani és ezt vállalod cserébe (de tényleg imádsz! ) vagy kertrendezésben vagy jó és TE azt vállalnád ... stb.
TEHÁT OLYAN ESZKÖZÖKRE GONDOLJ ITT MOST ..ami hétköznapibb 

SEMMIKÉPP  nem olyasmire értendő, hogy  "távgyógyítanék, energiát adnék ... jósolnék stb..... most nem ez a belegondolkodás lényege inkább a hétköznapi életre vonatkozó belegondolás - szolgáltatás-eszközök-tárgyak szintjén !!! 
ha van kedved akár hozzászólásba vagy mailbe is megírhatod ..ha megosztanád velem és a többi olvasóval ...hogy tovább belegondolkodtasd Őket , hiszen nem is gondolja sok ember MENNYI ESZKÖZ van a kezében <3 
-TE MIT TUDNÁL FELAJÁNLANI CSERÉBE , EGY CSEREKERESKEDELEM ALAPU VILÁGBAN , mivel szolgálnád meg egy másik ember szolgálatát mivel fizetnéd ki egy másik embertől kért -vett eszközt stb. ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése