2017. április 3., hétfő

ÉTERI KÓMASÁG SOKATOKNÁLTIPIKUS TÖRTÉNÉS - SOKATOKNÁL ! EGYFAJTA BLOKK - ÉTERI "KÓMA" MEGÁLLÍTÓ ÁLLAPOT

....természetesen életed minden területére érthető ...
Az alábbi levél részlettel tudnám a legjobban átadni ami sokatokban zajlott és ma kirobbanóan nagy ERŐKKEL MONDHATNI ..ÖNMAGATOKAT SZAGGATJÁTOK KI a neg. hálóból.
"Kedves Meleron!
Ma ismét oly hosszú idő után végre magamhoz térve a mélységből a kincsek között keresve újra rá találtam -rám talált- ez a csoda. Fél éve már kinéztem, de most mivel megvárt így szeretném megrendelni:.... "
MIÉRT fontos sokatoknak a felismerés ? MERT ha azt érzed, hogy valami elképesztő nyomasztó folyamatos és egyre mélyebbre húzó állapotban voltál vagy vagy.... akkor az NEM BELŐLED FAKAD !!!! CSAK ENGEDED, hogy így legyen ...
Én is megéltem ezeket a fázisokat nem egyszer és kapom újra és újra...
Kérdezheted, hogy "oké de miért hagyod? " vagy mások miért hagyják ha már eljutottak egy-egy szintre..
Először is azért mert hiába akarsz kimászni belőle nem sikerül, mert egyfajta Lélek-telenséget érzel ... sokan írtatok már erről levelekben kérdésekkel telin, hogy miért nem tudtok kommunikálni a Lelketekkel holott eddig sikerült..vagy miért nem segít ha látja, hogy ember részetek teljesen romokban van..
Ahogy ezt már tapasztaltátok a legtöbben, nem egy hétköznapi életet élő ember vagy-tok hanem egy KIVÁLASZTOTT ERŐTÁRAKKAL BÍRÓ LÉLEK-EMBER fúzió... (nem kedvelt szó de mégis a legjobb rá, hogy egy KIVÁLASZTOTT MUTÁCIÓ vagyunk ... aminek nem csak áldásos sors jut hanem kemény harcok és tanítások ...s nem csak csiribiri olvasmányként hanem színtiszta fizikai testi és mentális megtapasztalásként , néha életet is kockára téve.... )
Tehát..... miért engedi a Lélek, hogy ez történjen ember részeddel?
Sok oka van ...
Van akinél olyan szinten leterhelt a Lelke éterileg, hogy neki meg kell vívni a saját csatáit és meg kell tenni a saját feladatait..és nincs energiája, figyelem"ideje" arra, hogy az ember részével többet foglalkozzon, csupán a MINIMÁLIS ÉLETENERGIÁT biztosítja ....
átmeneti állapotokban ...
Ilyenkor olyan mintha Te mint ember egy báb lennél és épp a báboztatód nincs jelen csak egy kis madzaggal mozgat ...hogy érezd nem nyiffantál ki ..
SOKAN EZT ÉLTÉTEK MOSTANÁBAN ...
Mellé kapjátok a neg. erők támadásait...ezek lehetnek többfázisúak.... hiszen más a test-foglaló lények támadása, más a hatalomvágy és erővágytól duzzadó banyák-"boszikák" és fekete mágusok még mindig unalomig legyártott ténykedése-fekete mágiája....amiket akkor hiszel csak el ha megtapasztalod és persze miután megtapasztalod életed során őket.... rájössz "ejh de jó volt míg csak mesének gondoltam " , de ezek is csak ERŐID BONTJÁK hiszen arra ösztönöznek, hogy FELÉBREDJ ÉS FELETTÜK ÁLLÓVÁ VÁLJ...HISZEN AKI LEHÚZ EGYRE JOBBAN TE KÉPES VAGY MINDUNTALAN FÖLÉ EMELKEDNI ..nem azért mert több vagy nála..hanem mert MÁS VAGY ÉS MÁSRA SZÜLETTÉL ..amíg ők lefele menetelnek Neked FELFELE VAN DOLGOD A VILÁGBA..NEM HATALOMVÁGYBÓL HANEM MÁSOKÉRT LÉTEZŐ EREDENDŐ MEGTÖRHETETLEN SZERETET ÁRAMLÁSBÓL ..
és sorolhatnám a rengeteg megtapasztalásotokat....vagy a tényezőket amik lehúznak és naponta úgy érezhetted, hogy ..
"semmi értelme ennek az egésznek, nem vagy több mint voltál .... és az utad is megrekedt..nullának érezve magad fizikai és égi síkon ...ugyan ki vagy te ...dehogy vagy kiválasztott marhaság volt ..káprázat "- ezt gondolhattad mostanában ..
AZTÁN AHOGY A FENTI KEDVES EGYIKŐTÖK SORAIBÓL IS LÁTSZIK...
KITÖR BELŐLED A LÉLEK-ÖSZTÖN-ÉLET-ÖSZTÖN ...ÉS FELÉBREDSZ A KELLŐ PILLANATBAN, HOGY AZ EGÉSZ AMIT MEGÉLTÉL CSAK EGY SÖTÉT KÁPRÁZAT...AMIT AZÉRT HÚZTAK RÁD...LÁTHATATLAN FÁTYOLKÉNT.... HOGY ELHIDD MAGADRÓL, HOGY SENKI ÉS SEMMI VAGY....
DE EZ CSAK ...SÖTÉT ERŐK JÁTÉKA....ÉS BÁR MEGTANULTÁL JÁTSZANI ....
MEGTANULTAD AZT IS...HOGY A JÁTÉKSZABÁLYOKAT TE HOZOD...
ÉS IDEJE.....VÉGET VETNI A JÁTÉKNAK ....
HOGY A SAJÁT MEGTÖRHETETLEN SZERETETTEL TELI JÁTÉKOD......ELKEZD ÚJRA....VAGY FOLYTASD...
KÉSZEN ÁLLSZ ?...
HÁT AKKOR "POFOZD " FEL MAGAD.....ÉS TÖRJ KI ABBÓL A LAGYMATAGSÁGBÓL ..MERT ELTIPORHATATLAN VAGY!!!!!!!!!!!!
SOK ERŐT HOZZÁ !!!!!!!!! GONDOLJ BELE...TÉNYLEG VAN AKI TÉGED MANIPULÁLHAT?...TÉNYLEG NEM HÁBORODSZ FEL ? TÉNYLEG HAGYOD, HOGY EGY TEJBEGRIZNEK LÁTSZÓ MASSZÁVÁ ALKOSSANAK TÉGED, AZ ERŐIDET ÉS AZ EGÉSZ ÉLETEDET? TÉNYLEG ENNYI LENNÉL?
VAGY FOGOD MAGAD FELBŐSZÜLVE ..MEGMUTATOD VÉGRE KI VAGY !!!!!!!!!!!!
MERT A MEGTÖRHETETLEN SZERETET ALÁZATA ÉS TISZTELETE.....MAGÁBA FOGLALJA ELSŐDLEGESEN
UTAD ÉS LÉTED..KÜLDETÉSED ÉS ÖNVÉDELMED !!! NE FELEDD.....TÖBBÉRT ÉRKEZTÉL E VILÁGRA MINT AZT BÁRKI LÁTNÁ...HISZ A TITOK ÉRDEKLI BELŐLED A MEGÁLLÍTÓKAT.... ÉPP AZ AMIT SOHA MEG NEM ÁLLÍTHATNAK !!!
Nem e Világi Szeretettel
MelEron <3 "
MelEron Online Könyvek -részlet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése