2017. április 23., vasárnap

HA KINYITOD A SZEMED


" HA KINYITOD A SZEMED !
Nem csak kert-téren értendő ..
Nos ez a kis cserép amiben láthatsz két növényt (kis sárga virágokkal is ) ...nem az én ültetésem, de az én kis kertem része..
Ám a két növényt, a Csalánt és a Vérehulló-fecskefű gyógynövényeket a Természet és a Tündérek a Lelkem kérésére telepítették bele...
Nem máshova..nem összevissza, hanem egy ott hagyott üres cserépbe.... amiből kipusztult egy régi növény de valahogy mindig "elfelejtettem" eltetteni ...
A Lelked ..mindenhova elpakolja tested-léted ember részed számára a gyógyíreket.... nem csak gyógynövények formájába, és természetesen például ezek a gyógynövények sem csak arra hivatottak itt nálam amire a "nagykönyvek" szerint szolgálhatnak testünk egészsége szempontjából, hanem .... befogják a neg. energiákat... a Napfényt begyűjtve borús időben is sugározzák ha elmegyek mellettük , mondhatni D vitamin generátor :-).... és még sok mindent tesznek értem.... hogy egyáltalán létezhessek testben ..
Ez csupán egy példa... másnak giz-gaz ....de ha megfigyeled, hogy a LELKED MILYEN TERMÉSZETES OPCIÓKKAL SZOLGÁL FELÉD, HOGY LÉPTEN-NYOMON támogassa tested és történéseid pozitív hatásainak megerősödését..
egy idő után ... az érzékelésed átveszi a radar szerepet és sorra felfedezed a SEGÍTŐ MANIFESZTÁLÓDOTT JELEKET....
hiszen fontos, hogy ne csak a láthatatlan energiák világával lehess összhangba Lélek utadon ... emberként, hanem a VILÁGOD ADTA TERMÉSZETES LEHETŐSÉGEKET IS VEDD ÉSZRE..EGY KICSIT MÁSKÉPP KÓDOLVA !
Csodálatos FELTÖLTŐDŐS, MEGERŐSÖDÉST HOZÓ IDŐSZAKOT KÍVÁNOK Testednek-Létednek ...
Nem e Világi Szeretettel
MelEron
Tündéres Segítőimet pedig polcaimon találhatod meg ha úgy érzed, hogy ezen utadon Ők segíthetnek most intenzíven .
Nekem nagyon sokat segítettek mindig abban, hogy ...... összeszedjem magam..hogy könnyebben felépüljek, felálljak...és FOLYTASSAM ... Az Ő töretlen és tiszta kitartásuk , elkötelezettségük a SZÉP ÉS JÓ IRÁNT és irántunk ..páratlan ERŐTÁRAKAT szolgáltat.... annak aki vágyuk Velük dolgozni és elfogadja tiszta ártatlan szép de nagyon erős segítő bölcs tanaikat....erőtáraikat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése