2017. április 24., hétfő

HÁLA ÉRZETEM SZÁMOMRA IS ÚJ ÉS KIFEJEZNI IS NEHÉZ - PATRONÁLÓKNAK


HÁLA ÉRZETEM SZÁMOMRA IS ÚJ ÉS KIFEJEZNI IS NEHÉZ  - PATRONÁLÓKNAK

Soraim a jobb oldalt lévő Pitypangos kép- kiírására születtek  most... 

Oly nehéz ember szavakat találni néha az érzéseinkre...

Oly nehéz összerakni ezeket a pöttöm kis érzés-szavakat olyanná, hogy átadják ami bennünk van ..

Nekem nem hiszem, hogy most sikerül majd de megpróbálom ..

Sok-sok-soooook éve járom utam és megtapasztalásaim alapján igyekszem segíteni létemmel, jegyzeteimmel , olykor időszakonként a találkozókkal, vagy eszközökkel azoknak akik úgy érzik találnak nálam bármit ami hasznos lehet egy ÉLHETŐBB- KÜLÖNLEGESEBB ÉS MÁSOKAT SEGÍTŐ ÉLET létrejöttében ..

Ezúton szeretném megköszönni és valahogy kifejezni az érzést .... mindenkinek aki átérezte és átérzi, bármekkora összeg is milyen hatalmas ERŐ-HOZZÁ-JÁRULÁS utam tovább fejlesztéséhez ..

ELKÉPESZTŐEK VAGYTOK .... mert a napokban tapasztalt  ilyen formájú viszont-segítség...egyszerűen szavakba sem önthető számomra. 

Talán ez a HÓFEHÉR FENTI KÉP ami kifejezheti, ami átadhatja....mit érzek mikor ... lélekgyöngyeim legurulnak arcomon ..mosolyogva szeretettel ... hogy hogy lehettek ennyire csodaszépek, hogy nem emberként észlelitek -érzékelitek ebben a témában soraim ..

hanem ... ÉRZITEK A JÖVŐT AMIÉRT ÉN IS TENNI IGYEKSZEM ÉS EBBEN TI IS SEGÍTETEK ... 

Adni bármit mint egy Jó Tündér - mindig lételemem volt...Kiskoromtól is vagy Télapó vagy Jó Tündér akartam lenni ...Nekem sok-sok évbe telt mire mára eljutottam oda, hogy képes vagyok elfogadni ... és nem makacskodom, hogy majd én megoldom bármi áron ..hisz , hogy lehetnék mások fele nagylelkű ha nem adom meg az esélyt annak....hogy legyen miből azzá válni és ne csak használt ruhák vagy némi pénz átadásával ..hanem más remek létesítményekkel ... vagy egy incognitós ajándék bőröndnyi pénzzel.... annyi de annyi tervet adnak mindannyiunknak Égi szinten ... csak győzd befogadni ... nekem furcsa és különös terveket szőttek .. de úgy döntöttem .. nyitott leszek bármire hisz az élet így is úgy is eltelik ..legyen kaland végre... 

A magányos küszködés nem eredményes BÁRMI ÁRON ..a legrosszabb út néha..hiszen bezárkózunk és nem TUDJUK TENNI AMI ÁLTAL MÉG TÖBB LEHETŐSÉGGEL ELJUTHATNA LÉTÜNK ÁRAMLÁSA ODA...AHOVA KELLENE...

Igy nem tehetem meg már, a "bezárom magam majd én megoldom magam"...hiszen elfecsérelt élet lenne...és a SORS NEM EZÉRT pofozta ki belőlem sok év alatt... hogy bár legyek néha harcos ha kell... NE ZÁRJAM EL SZÉPRE JÓRA SZERETETRE VÁGYÓ LÉTEM...S TEGYEM AMIRE SZÜLETTEM ..


HÁLÁM LEÍRHATATLAN ...

NAGYON KÖSZÖNÖM EZT A HIHETETLEN EMPATIKUS

ÉS ÁTÉRZŐ EMBERI ÉS LÉLEK ÁTÉRZÉST.... TŐLETEK !

Nem e Világi Szeretettel

MelEron 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése