2017. április 4., kedd

MIÉRT NEM MŰKÖDNEK SOKATOKNÁL A VEZETETT MEDITÁCIÓK ÉS EGYÉB TANOK ?


MIÉRT NEM MŰKÖDNEK A VEZETETT MEDITÁCIÓK - sokatok számára ?

Csak annak AKIT ÉRINT !!!!.... a vezetett meditációkból már rég kinőttél ezért nem történik semmi ...vagy ha soha nem működött , nem Veled van a baj csak egyszerűen nem erre van szükséged utadhoz ..és a Lelked ennél egyszerűbb és hatékonyabb módszerekkel visz előre.... Ezen kívül a vezetett meditáció ismét csak egy séma.... ugyanis megint nem A LELKEDRE AKAROD BÍZNI A MEDITATÍV UTAZÁSOD ..hanem rábízod egy másik emberre ..aki az elmédnek elmondja mikor mit KELL ELKÉPZELNIE .. elképzeled nincs ezzel baj...csak nem ezt az utat kellene járnod ezért a Lelked blokkolja az egész folyamatot és úgy érzed..hogy bizony semmi sem megy...vagy ha igen roppantul kell erőlködnöd.. A meditációknak pedig épp az a lényege, hogy egy erőlködés mentes állapotba a Lelked átvegye ember részed fele vezető irányodat....és kézen fogja ember részed és egy utazásra vigye... szabadon ami épp kell ... néha ez kellemes de néha lehet egy-egy éteri kellemetlen villanás is...hiszen útközben vagy a Lelked rajtad való medi(gyógyító)tatív üzemmódjában azért elég sok világ nyitott feléd.... és a Lelked nem zárja le hiszen tapasztalnod kell emberként...de alapvetően ha a segítő állapotba kerülsz akkor .... segítő energiákba utazol...vagy fürdesz ..

. A vezetett meditációk azoknak valók (és köztük sem mindenki kompatibilis vele, én sem voltam soha mert egyszerűen irritatív volt és a Lelkem nem engedte ... ) tehát azoknak való, akik még tanulgatják ismerkednek egyáltalán azzal, létezik lélekvilág..éteri világ... van aki pedig ettől remél sokmindent... de ez így jó ... nem lebecsülöm csak olyan ez minthogy ma már nem a Gőgös Gúnár Gedeon könyvet olvasod nyilván mert megvolt annak is az ideje.... de ma már más köt le és más HASZNOS A FEJLŐDÉSEDHEZ ... a meditáció számodra már inkább egy számodra kellemes zenével való pihenés lehet ..még ha bele is alszol ..többet teszel alatta magadért mint bármi mással ...de ezeket TE érzed mi jó Neked... a régi tanokat követni már kinőttél ..az ÚJAKAT KELL BONTANOD ..MAGADBÓL ...A RÉGIEK kíséretében Benned.. Van aki igyekszik lótusz ülésbe feszengeni és koncentrálni ...de az egész meditáció alatt csak azon jár az AGYA, hogy egyenesen ülljön ...az ujjait megfelelően tartsa...és a levegőt is úgy vegye....stb... nos ennek nem lesz sok értelme.. de ugyanez vonatkozik ha fekszel és úgy teszed azt amit MONDANAK ..

. TE lehet, hogy épp EZEKKEL A MÓDSZEREKKEL NEM VAGY LÉLEK-MINŐSÉGBE KOMPATIBILIS... ettől ezek a módszerek és mindegyik ami létezik.... nem rosszabb vagy jobb... CSAK SZÁMODRA NEM AD EGY TERMÉSZETES ÁLLAPOTOT...és ha így van ..akkor TELJESEN FELESLEGES ERŐLTETNED ..... KERESD AZT AMI TERMÉSZETES ÉS AZONNALI JÓ ÉRZÉSEKKEL JÁR ÁT..... csak ennyi amit tudnod kell ..és nem az erőltetett tanok sokasága amit a Lelked átír, hiszen MÁS VAGY....MINT AZ ÁTLAG...nem csoda, hogy emberként és lélekként is az átlag sablon "tanok" nem működnek részedre.. A LELKED AZT VÁRJA, HOGY AZ EGYEDI MÓDSZEREID, TANAID...TŐLE KÉRD ..és még ha nem is olyan cifra és látványos.... DE ÉPP ETTŐL MŰKÖDHET TÖKÉLETESEN .

. MERT SZEMÉLYRE SZABOTTAN A LELKED CSAK NEKED KREÁLTA MEG ERŐTÁRAIBÓL ÉS ŐSI TUDÁSÁBÓL ...

 Nem e Világi Szeretettel

MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése