2017. április 9., vasárnap

MIKOR A KÖRNYZETED NEM IS SEJTI KI VAGY...... S MIN MÉSZ KERESZTÜL ÉPPEN


" KÖRNYEZETED HA ORVOSHOZ KÜLDENE - PEDIG CSAK HATALMASSÁGOD ÚTJA EZ

.... Sokan tapasztaljátok, hogy a fizikai erőnlétetek hiába erőlködtök már alig -alig létezik ... A memória cserben hagy néha... a tested létezik ugyan de mintha két világ között rekedve hol erre húz a fizikai világ hol tova húz az éteri világ testileg érzelmileg..... értelmileg... és mint egy elfáradt bábu néha úgy érzed magad . A környezeted, a családod.... a munkád megkívánja, hogy topon legyél .... hogy elvégezd a napi rutint.... ami számodra olyan megerőltető, hogy nem is tudod néha...egyáltalán, hogy lesz kész aminek kész kell lennie..... Alszol de mégis egyre fáradtabban ébredsz és éjjel olyan világokban jársz amit el sem tudsz mesélni senkinek mert úgysem értené...hogy ez nem álom hanem megélésed... Reggel még mindig olykor lila,kék,

zöld nyomok virítanak testeden holott este semmi sem volt rajtad...megszoktad már nem is figyelsz rá ...mégis sajog és fáj az értetlenség foszlánya.... "ugyan kértem én ezt az egészet emberként ? ó nem ..nem .." Annyira szeretnél egy kicsit csak boldog és önfeledt emberként létezni ....annyira szeretnél egy hosszabb időt úgy eltölteni ember testedben és éjjel alvás közben is....hogy csak derűs, feltöltő dolgok érnek ... E helyett..minden huzavona mellé még kapod a földi megpróbáltatásokat..nem várt számláidat....vagy munkahelyi gondokat..... párkapcsolati furcsaságokat.... és bár FELTETTED AZ EGÉSZ FÖLDI LÉTED LÉLEK-UTADRA..mégis úgy érzed FOGYTÁN AZ ERŐD .... Persze tudod, hogy ilyenkor mi jön ...mélyre húzások után KITÖRSZ ..ÉS ÁTTÖRSZ ...bármilyen döntést hozol mindegyik befolyásolja, hogy mikor és hogyan törsz ki ebből az állapotból .

. és TUDOD, HOGY ENNEK IS VÉGE..mégis valahol megsínyled emberként, hogy a szeretteid .....vitaminhiányt húznak rád...vagy menj orvoshoz mert biztos valami komolyabb bajod van .... látszatra nem is teszel többet mint bárki más... de ők nem érzik nem tudják és nem látják ..MICSODA ERŐFESZÍTÉSEKET TESZEL EZÉRT A VILÁGÉRT ..ÉRTÜK ÉS MAGADÉRT IS....A PUSZTA LÉTEZÉSÉRT IS....ÉS LÉTEZÉSEDÉRT IS....ÉTERI Síkokon ... nem tudják mit takar az éteri munka....azt hiszik csak hókuszpók az egész ..... energia munka számukra csupán egy vicc...... Neked viszont az ÉLETED A LÉTED...hogy egyáltalán ..képes legyél a testedbe maradni még..... míg KÜLDETÉSED BETELJESÍTED... EZÉRT A VILÁGÉRT..A SZEBB ÉS BOLDOGABB GENERÁCIÓKÉRT..... az ÉTERBEN MÁR LEGENDA VAGY...a Földön csak egy "átlag ember"-nek lát a közeged.... és talán nem is baj ...fel sem fognák KIVEL ÉLNEK, DOLGOZNAK, LÉTEZNEK NAP MINT NAP ... HATALMASSÁGOD..

.nekik még agy-sokk lenne....és sugárzó ERŐID ÁLTAL ..talán létük is végzetes lenne ha IDŐ ELŐTT PILLANTANÁK MEG.... GYÖNYÖRŰ KITÖRŐ KI-LÉTED SOK ERŐT NEKED....NEKED AKI EZT ÉLED...ÉS AKI AKKORIS KITÖRSZ ÉS TÚLÉLED..MEGÉLED ÉS FOLYTATOD.... Mint már annyiszor megtetted... MINDIG ELÉD TESZ A LELKED SEGÍTSÉGET....TALÁLD MEG !!!

Nem e Világi Szeretettel

MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése