2017. április 19., szerda

NINCS OLYAN - HOGY HELYETTED MEGOLDJÁK DE MEGOLDANI SEGÍTENEK - EZ A SZABAD AKARAT


" NINCS OLYAN , hogy majd az Égiek , a Jóistened megoldja helyetted.... olyan van, hogy ha valamit szeretnél megoldani Égi-Földi küldetésedben, hétköznapi életedben akkor TE AKAROD MEGOLDANI DE VÁGYOD MEGKAPNI HOZZÁ AZ INSPIRÁCIÓKAT, SUGALLATOKAT, TÖRTÉNÉSEKET , IRÁNYTŰKET.. ez a VÁGY AZ ...AMI JELET AD A SEGÍTŐ LÉTEZŐKNEK, HOGY ....

.ADHASSÁK A SEGÍTSÉGET.. Néha viszont egy akkora maflás keretében ami ébresztőleg hathat Rád.... de persze sírsz rajta mert ...akkor és ott nyilván fáj ... ám hatása....ÓRIÁSI LÖKÉSSEL ZÖKKENT KI A "MAJD VALAKI MEGOLDJA ÉN MEGADOM MAGAM " CÍMŰ FEJEZETBŐL.. AKARDDDDDDDDDDDDDDDD A MEGOLDÁSOKAT...AKARD TUDNI MIRE VAGY KÉPES...ÉS AKARD A SEGÍTSÉGET INSPIRÁCIÓKAT, TÖRTÉNÉSEKET... nem mindig kapod egyszerűen .. TEDD FÉLRE AZ EDDIG KEMÉNYKEDŐ VAGY ÉPP TÚL SZÉTFOLYÁSRA ÖSZTÖNZŐ ELVEIDET... EGYSZERŰEN ÉLVEZD, HOGY VAN BELESZÓLÁSOD A SAJÁT ÉLETED ALAKULÁSÁBA...SOKKAL TÖBB MINT AZT SEJTENÉD... azt mondod jó már próbáltam .

. AZ KEVÉS... MAGADNAK KELL BEBIZONYÍTANI, HOGY NEM EGY NYÁMNYILA ÉGIEKTŐL CSAK ELVÁRÓ VAGY... HANEM MEGTÖRHETETLEN SZERETETTEL A SZÍVEDBEN ..KITARTÁSSAL VÉREDBEN .... ELVÁROD AZ ÉGIEK ÖSSZMUNKÁJÁT DE !!! HOZZÁ AKAROD TENNI MAGAD RENDESEN!!!! MILLIÓKÉRT ÉS MAGADÉRT IS !!!! CSAK ÍGY TOVÁBB..MENNI FOG MEGLÁTOD... néha mindannyian szétcsúszunk még a sok kemény tapasztalat után is előfordul hidd el ... éssssakkormivan???..semmi ... :-)

Nem e Világi Szeretettel!

 MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése