2017. április 2., vasárnap

REMEK KÉRDÉS : KI HITELES ÉS KI NEM - CSODÁLATOS LEVELEITEK ROVATTöbben kérdeztétek mostanában és ezért most az egyik választ bemásolom :

A kérdésetek arra vonatkozott javarészt az utóbbi hetekben és ma is, hogy kinek az oldalában lehet megbízni , milyen tanítások lehetnek igazak és honnan tudhatja az ember, hogy valami a neten akár a facebookon ....igaz vagy sem spirituális téren (de akár más téren is )

NOS...OTT KEZDŐDIK A VÁLASZ : HOGY A LÉTEZÉS NEM A NET....A LÉTEZÉS IGAZ VALÓSÁGA NEM A FACEBOOK ÉS A TEREMTÉSEID ÉRZETEID BELŐLED FAKADNAK ....
minden amit találsz az egy INFO MORZSA...ami VAGY KOMPATIBILIS VELED......VAGY SEM ....
részlet egy válaszlevelemből , hisz ugyanazt írhatom csak le most is
".. nos a kérdés nem az, hogy ki hiteles vagy igaz ..mi igaz vagy sem ..hanem az, hogy miért olvasol olyat ami az első pár sor után nem KELT JÓ ÉRZÉST ..A CSODÁLATOS LELKED mindig jelzi, hogy mi az ami SZÁMODRA POZITÍV HATÁSSAL BÍR FÖLDI ÉGI UTADHOZ ...és fejlődésedhez ..TEHÁT ... hiába kérdezed ki mások véleményét adott személyekről vagy oldalakról hiszen minden embert és oldalt....tant és információt valaki valamire használ és minden valakinek jó ..valakinek pedig negatív érzetű, ahogy én is van akinek áldás vagyok van aki átokként tekint rám mert irritálja a kisugárzásom a létem ..a Lelkem ..stb. Tehát... ha valóban szeretnéd a SAJÁT EGYEDI GYÖNYÖRŰ LÉLEK-UTAD KIBONTANI ÉS KÖVETNI ...akkor az ÉRZÉSEIDRE HAGYATKOZZ ..CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ARRA.. Például olvasol valamit ..látsz egy képet... benézel egy oldalra... és ELSŐRE AMIT ÉRZEL ... JÓ VAGY VALAMI KELLEMETLEN ÉRZÉS JÁR ÁT...ez a MÉRVADÓ !!!! tehát az ELSŐ ÉRZÉS...és nem az amit ott olvasol ..hanem az ÉRZÉS!!!!! ❤ Az a LELKED IGAZ ÉS EGYETLEN IRÁNYTŰJE....SZÁMODRA ! Nem követem mások oldalát és ténykedéseit mert akkor a sajátomra nem lenne energiám .... hiszen mindenki azért létezik, hogy a saját útját élje meg és adja át annak akinek épp tőle kell..bár sokan figyelgetnek másokat de ennek nem hiszem, hogy sok értelme van ....csak az ÉLET TELIK EL VELE...főleg ha nem pozitív érzetekkel nézik mások ténykedését..Nyilván lehet úgy is nézni, hogy örömmel figyeli az ember azokat akik szépet és jót tesznek másokért... TEHÁT TE DÖNTESZ ...MIT KÖVETSZ ..A LELKED ÉRZETEIT...vagy a "trendi facebook-oldalakat " ... Szeretettel : MelEron "
Nóra Selina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése