2017. április 26., szerda

SOK FIGYELMET IGÉNYEL - ERŐSNEK MARADNI - A NEG. TESZTEK HATÁSÁRA


"SOK FIGYELMET IGÉNYEL -
ERŐSNEK MARADNI - A NEG. TESZTEK HATÁSÁRA

...akkor is mikor már azt hiszed jó úton jársz és a Mindenség támogat , s csupa olyan dolog történik Veled aminél azt ÉRZED.."jahj de jó most már nem csúszok vissza többé ..nem manipulálhatnak és nem tesztel a neg. világ az égiek engedélyére sem .."

de bizony...

Észrevétlen kapod...hiszen IGY KELL MEGTUDNIUK SORS-MESTEREIDNEK ... HOGY VAJON MESTERI BÖLCSESSÉG-SZINTED HOL JÁR ÉPPEN ..

Vajon az önérzetesség, a dac , sértettség kelepcéibe terelhető-e még az adott alany...

vagy egy-egy konfliktus teszt hatására.... nem érinti meg ... és bölcsen igyekszik kezelni a lehető legkisebb energiákat belefektetve egy újabb hatalmas kalamajka generálásába.

EZEKET A TESZTEKET KAPJA SOK EMBER a napokban !

Van aki folyamatosan , van aki csak egy-egy alkalommal ..

ÉRDEMES FIGYELNI mert beletartozik a múlt hánytorgatásának érzése.... mondhatni belelovaltatják az adott embert a tovább bogozások felesleges útvesztőibe..

vagy... anyagi traumákat okoznak amiből elsőre úgy tűnik nincs kiút pedig csak előre lendít a sokk hatása....és megoldásokat ad ...

vagy..... egy érzés sunyin lappangva átjárja az adott embert elhitetve vele, hogy amit érez útjával kapcsolatba ...hogy tennie kéne mennie lépnie kéne.... az lényegtelen ...

sorolhatnám ...

Te vajon kaptál ilyet mostanában? És ha igen ..hogyan élted meg....vagy hogyan játszottad ki a már jól ismert trükkös tesztet?

Ha van kedved ..örömmel veszi sok ember ha megosztod tapasztalatod a jegyzet alatt hozzászólásban ...

hiszen ha Segítőnek érzed magad.. A SAJÁT TAPASZTALAT ADJA A LEGNAGYOBB SEGÍTSÉG LENYOMATOKAT MÁSOKNAK .. <3

Nem e Világi Szeretettel
MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése