2017. április 2., vasárnap

SOKAT HALLOD ÉS TALÁN MÁR A KÖNYÖKÖDÖN JÖN KI AZ ALÁBBI MONDAT : MERJ ÉLNI,.... ÉLJ.....ÉLJ IGAZÁN .... stb Sokatoknak !


" SOKAT HALLOD ÉS TALÁN MÁR A KÖNYÖKÖDÖN JÖN KI AZ ALÁBBI MONDAT : MERJ ÉLNI,.... ÉLJ.....ÉLJ IGAZÁN .... stb Sokatoknak !

 Ha nem valamiféle elképesztő lelkes érzést kelt benned a mostanában sokat hallott, olvasott pozitív buzdítás az élet élhetőbbé tételére, semmi baj nincs Veled. Csak próbáld meg EGYEDI ÉRZÉSEID SZERINT ÉRTELMEZNI ezeket a kifejezéseket.. Gondolj bele...SZÁMODRA MILYEN LENNE A LEGMEGFELELŐBB ÉLETFORMA... MI LENNE AZ AZ ÉLET-ÁLLAPOT AMIRE AZT MONDOD "VÉGRE ÚGY ÉLEM AZ ÉLETEM , HOGY ÉLEK !!! " Sok embernek az "ÉLJ!!!"

 azt jelenti, hogy menni kell, világot látni, cselekedni, örömködni, extrém sportokat kipróbálni, vagy olyan dolgokat megcsinálni, megtenni amit még sosem mert.... vagyis bármi ami kalandos, robbanékony és vagány, vagy esetleg az eddig monogámként éltél de vágysz az ellenkezőjére...és még sorolhatnám ... ám nem minden emberben buzog az ÉRZÉS-VÁGY, hogy az "ÉLJJJJ" azt takarja benne, hogy megy és tesz és utazik és megél és megállás nélkül gyűjti az élményeket KÖRNYEZETVÁLTOZÁS gyanánt... és itt jön a csavar... ÉRTELMEZD JÓL ..NEKED HOGYAN MIKÉNT LEHETNE ÉLHETŐBB AZ ÉLETED..MIKOR MONDANÁD AZT , HGOY VÉGRE ÉLEK... ugyanis...van akinek például az jelenté az ÉLEKKKKKK VÉGRE kifejezést, hogy van ideje olvasni .... amennyit csak akar... vagy van ideje pihenni és figyelni a fákat ahogy zöldellnek tavasszal ....vagy a virágszirmokat ahogy hullanak a fákról tavasz idején .

.. vagy figyelni a felhőket.....vagy zenét hallgatni ......vagy csak ücsörögni ....vagy heverészni ..... és MEGÉLNI AZ ÉLET olyan részegységeit amire eddig az esetleges folyamatos munka és robotlás miatt soha nem volt lehetősége.... megélni azt amire vágyik az ÖNFELEDTSÉGET... de akár végre a szenvedélyednek, hobbidnak is élhetnél végre.... Tehát ...lehet, hogy igazán "trendi", élményeket gyűjteni és mozgásba lenni a Világodba.... DE HA NEKED AZ LENNE AZ ÉLJJJJ fogalma, hogy csak végre nyugton lehess és megélhesd a PUSZTA LÉTEZÉST....akkor hidd el nincs Veled semmi baj ... csak TE ....ERRE VÁGYSZ ....és ha vágysz rá ..meg fogod kapni az ÉLETTŐL ... Bármire is születtél .... ha engeded a Lelkednek, hogy megvalósítsa Önmagát Rajtad keresztül ..... nem bábként fog kezelni hanem a Te egyedi emberi szabad akaratoddal összhangban

...LÉTREJÖN AZ "ÉLJJJJJJJ"-ED megélés-tára... de ehhez tudnod kell Benned...mikor éreznéd igazán, hogy ÉLSSSZZZ ..hogy milyen életet szeretnél még ebben az életedben megélni ...milyen élményeket gyűjtenél .... intim - vagy tágabb szférádban... merd magadnak átgondolni ..merd magadnak kimondani .... és MERD MEGÉLNI HA ELJÖN A LEHETŐSÉGED IDEJE.... és cseppet se félj attól, hogy "lusta" lennél mert nem vágysz pörgésre..... van akinek az jó ....van akinek a lelassult Élet megélése....amiben teljesen mást ÉLSZ meg .. mást és nem kevesebbet... Szép BELEGONDOLÁSOKAT ...ha van kedved..

 Nem e Világi Szeretettel

 MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése