2017. május 29., hétfő

A HIBÁS KIFEJEZÉSEK KORRIGÁLÓ IDŐSZAKA ...


" A HIBÁS KIFEJEZÉSEK KORRIGÁLÓ IDŐSZAKA ...

 Rengeteg olyan kifejezés van amit ma már másképp tudsz beazonosítani mégis talán gyógyítóként, segítőként, terapeutaként ugyanazt a régi berögzült kifejezést használod rá .. egy példa " a betegségek 90 %-a LELKI EREDETŰ " nos... nem lelki ..hanem GONDOLKODÁSBELI ,

HOZZÁÁLLÁSBELI EREDETŰ ... érdemes a berögződött régi szófordulatokat .... a mai tudásoddal, látásmódoddal , GONDOLKODÁSMÓDODDAL..más szó-formába önteni és az emberek fele elkezdeni tanítani .. a LÉLEK NEM BETEG...DE A GONDOLATAINK NÉHA NAGYON .

.. és azok keményen megbetegítenek bennünket mint ember testet... MA VISZONT MÁR NEM IGAZ AZ SEM , hogy ennyi százalékban lehet felelős az ember érte...mivel olyan mennyiségben kapják sokan a nem e világi lények támadását..ha jól gondolkodik ha nem ...ha szépen él ha nem ..hogy ez ELKERÜLHETETLEN .. tehát...HA VALÓBAN SEGÍTENI AKARSZ VALAKINEK .. AKKOR ...ÉREZD BELE A MAI EGYEDI TANANYAGAIDAT IS LELKEDTŐL .

.. ez nagyon fontos ha valóban IGAZKÉNT AKARSZ TENNI MÁSOKÉRT ...TE! A KIVÁLASZTOTT ERŐTÁRÚ ..AKIT SZINTÉN NEM AKÁRKIK KERESNEK FEL ÉS MÁR KEVÉS NEKIK A RÉGI BERÖGZÖDÖTT ELAVULT TÉNYKÖTEG !

Nem e Világi Szeretettel

 MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése