2017. május 24., szerda

APRÓSÁGNAK TŰNIK ÉS MÉGIS ELKÉPESZTŐ FONTOS A FELVÁLLALÁSODHOZ !


APRÓSÁGNAK TŰNIK ÉS MÉGIS ELKÉPESZTŐ FONTOS A FELVÁLLALÁSODHOZ !

Nem mindenkinek de még mindig SOKATOKNAK ! Ha például ...a facebookon készítesz egy oldalt magadnak .. és előkeresel olyan képet magadról amin szerinted a legszebben néztél ki, legelőnyösebben mutattál a fotón , a legragyogóbb voltál és azt teszed ki...azoknak akiket MA VÁRSZ...HOGY RÁD TALÁLJANAK MERT például SEGÍTŐ vagy... ezzel sajnos... nem azok fognak Rád találni ... akiknek RÁD LENNE SZÜKSÉGÜK ...mert azokat vonzod csak magadhoz .. akiket akkor vonzottál volna...akkori , lehet, hogy számodra szebb előnyösebb külsővel de SOKKAL GYENGÉBB KISUGÁRZÁSSAL ..

 MERD SZERETNI MAGADAT ANNAK AKI MOST VAGY... MERD VÁLLALNI MAGADAT ANNAK AKI MOST VAGY.. BECSÜLD MEG BÁRMILYEN IS A TESTED, ARCOD, HAJAD ÉPPEN .... teljesen mindegy...MERT AKINEK TE KELLESZ AKINEK RÁD VAN SZÜKSÉGE..... ENGEDD MEG NEKI....HOGY MEGLELJEN .. egy álruhás sztorira hidd el ...senkinek nincs már szüksége... ha IGAZÁN SEGÍTŐNEK ÉRZED MAGAD...

 AKKOR SEGÍTSD KI MAGAD..... ABBÓL IS, HOGY....NE FÉLJ MEGMUTATNI ÉPP AKTUÁLIS LÉTEZÉSED.... Tudod Te én mennyiszer vagyok romos állapotba ? ..ésssakkormivan ... ÖRÜLÖK, HOGY MÉG AZ ÉPPEN AKÁRMILYEN TESTEMBEN VAGYOK ...hogy néha kócosan ..álmosan ...szétnyúzottan .. gömbölyűen ... na és... ami átáramlik rajtunk .

...AZ SZÁMÍT... a többi ...csak magunknak ... DE ITT MÁR TÖBBRŐL SZÓL A TÖRTÉNETED ÉS NEM ÖNMAGADNAK VALÓ TETSZELGÉS A LÉNYEG... A VILÁG PEDIG BÁRHOGY ELFOGAD..HA ELFOGADOD HOGY ...ÖRÜLSZ, HOGY EGYÁLTALÁN .. VAGY !!!!!!!!!!

 Nem e Világi Szeretettel

MelEron "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése