2017. május 19., péntek

INTIMITÁSBAN HASZNÁLT - BLOKKOLÁS ÉS AMI EZZEL JÁR - SOKAN ÍRTATOK KÉRDÉSEKET MOSTANÁBAN ERRŐL
NEMTŐL- KORTÓL FÜGGETLENÜL ..

A kérdés legtöbbetektől az volt mostanában, hogy " a női /férfi külső belső nemiséghez tartozó testrészek szervek betegségét okozhatja-e ....a szexualitás hiánya "


NOS... IGEN ..nem új de akkor ...TABUK NÉLKÜL ..

A fizikai TEST EGÉSZSÉGÉNEK e téren nem feltétlen az kell, hogy valakivel szexuális kontaktusa  legyen ... hanem az, hogy a SZEXUÁLIS ENERGIÁK FOROGJANAK ÁRAMOLJANAK ..CSERÉLŐDJENEK ..ÉS A TÚLSŰRŰSÖDÖTT ENERGIÁK OLYKOR KISÜLHESSENEK ...

 vagyis... alapvetően a lényeg, hogy ... "kezeld" magad e téren .... ha mással nem akarsz lenni .. akkor ez egyfajta GYÓGYTERÁPIA legyen ..

 .... a TEST HA JÓ ÉRZÉSEKKEL MEGKAPJA A "KISÜLÉS " ÁLLAPOTÁT ..vagy nevezzük orgazmusnak, élvezetnek bárminek .. ez egy ENERGIA KISÜTÉS a női vagy férfi szervekben kint bent...egy TISZTULÁS ÉS FERTŐTLENÍTÉS IS EGYBEN ...
 ezt kevesen tudják mert általában azt verték az emberekbe, hogy "fujj ...meg ne magadnak ..meg ha nincs kivel akkor minek ..stb" és nem csoda, hogy rengetegen küszködnek betegségekkel e téren .. A férfiak kicsit ösztönlényebbek ebben ....bár neveltetésüknél fogva vagy az önmaguk szégyenlése miatt...sokan ...teszik mégis rossz érzésekkel teszik mintha baj-bűn tragédia lenne... pedig csak a TEST TISZTULÁSA ..
semmivel sem több vagy kevesebb mint egy tüsszentés... azért sincs lelkiismeret furdalása senkinek..de még az orrturkálásért sem ..ugye... csak legfeljebb célszerű nem nyilvánosan tenni ..de a TISZTULÁS RÉSZE...ez is ilyen .. semmivel sem másabb... De a javarészét nők ... még nem érzik át , hogy AZ ÖNGYÓGYÍTÁS egyik alapvető kelléke akár az ÖNTISZTÍTÁS ...ha ez áll rendelkezésükre..

... és nem kell hozzá túl sok .. csak rendszeresség... és úgy tekinteni rá mint egy KEZELÉS ... és a TEST MEGHÁLÁLJA... GARANTÁLTAN .. de ehhez jó érzésekkel lehet csak közelíteni ... mondhatni mindegy hogy...csak LEGYEN MEG A SZEXUÁLIS ENERGIA KISÜTÉSE.

.egyébként .."elfertőződik " a test..a beállt energiáktól ..és ezt tudod ..különféle betegségeket produkálni kiált a test KISÜTÉSEKÉRT...


 Ahhoz, hogy ne legyenek betegek ezek a testrészeid..MINDIG KÉZNÉL van a legTERMÉSZETESEBB gyógymódod...
Lehet ezt pironkodva olvasni ...meg legyinteni ...de ha érint a téma akkor gondolj bele MILYEN ÉRZÉSEID VANNAK E TÉREN ... önvádló... önsanyargató... bűntudattal teli ..szégyenlős... vagy egyszerűen ..TERMÉSZETES .. (és itt nem arra gondolok , hogy egy plakáttal a kezedbe rohangálj utána, hogy "hellovilágelélveztem "... nyilván nem erre gondoltam ... )A gyerekeket ha megfigyeled egész picike koruktól ... ÖSZTÖNÖSEN - TERMÉSZETES GYÓGYÍTÓ TISZTULÓ MÓDKÉNT KERESIK AZ ÖRÖMFORRÁS-PONTJUKAT...

és a szülő mit tesz általában .."fujj nem szabad vedd el a kezed onnan stb.. " vagyis MEGBÉLYEGZI EGY ROSSZ JELZŐVEL MEGSZÓMÁGIÁZZA...EGY ÉLETRE... ezt a TERMÉSZETES TISZTULÁSI FOLYAMAT..a helyett, hogy ...inkább mindig terelve szeretve elmondaná..hogy ne mások előtt de ez természetes folyamat... 
ahogy az orrturkálás is az ..de ne mások előtt ...stb.. 

A BŰNTUDAT ÉBRESZTÉS remekül működik a spirituális körökbe is a "szeretet nevébe " és egyéb módon ...

az ÖNTISZTULÁS eme formáját is, sikeresen felhasználták és sokan FÉLELEMMEL TELIN ELHITTÉK ... hogy ha EZT TESZED, AKKOR BELÉDMENNEK A DÉMONOK..meg a neg. erők ...

bla bla bla..

Ahonnan TE CSODÁLATOS MÉRHETETLEN TISZTA SZEXUÁLIS ENERGIÁID KIÁRADNAK ŐSI ERŐKKEL SZAKÍTVA SZÉT IDŐT -TERET-TESTET...mindegy, hogy pillanatokra robbanva szét...vulkánként áradva a Kozmoszba... vagy akár hosszú ideig..

TEHÁT OLY MINDEGY...AMI BELŐLED KIÁRAD...NINCS AZ A LÉNY..NINCS AZ ERŐ AKI ÉS AMI HOZZÁDFÉRHETNE..VAGY BEJUTHATNA..

MERT EZ .....A FIZIKAI TESTED ÉS A LELKED...EGYÜTTES ŐSROBBANÁSÁNAK ...

ÖNVÉDELMI RENDSZERE...

nyilván ha valaki a szexualitás eme formáját válassza ...nem e világi lények befogadására...behívására.... stb.. az már a saját felelőssége..

DE ALAPVETŐEN EZ MÉG MINDIG EGY GYÖNYÖR-Ű ÉS TISZTA... ERŐTÁR 

AMIT SOKKAL KÉZ!!!-ENFEKVŐBB HASZNÁLNI BÁRHOL -BÁRMIKOR... BÁRMENNYI IDEIG...
mint elmenni az orvoshoz ...kezeltetni magad ...és frigidnek vagy .... kiégettnek ....vagy impotensnek megbélyegezve...

SZÓMÁGIÁKKAL BELÉD ÉGETVE... nyugtázod, hogy...

na ennek befellegzett...akár egy életre..és veled van a baj ...

NEM ... 

A VILÁGGAL VAN A BAJ .... S AZZAL AKI ELHISZI A VILÁGBÓL 

AZ ERRE VONATKOZÓ MÉRHETETLEN SOK .....BLOKKOLÓ , ÖNFERTŐZÉST ÉS BETEGSÉGET OKOZÓ ....marhaságot..

HOGY TE MIKÉNT ÉS HOGYAN ...AZ PRIVÁT SZFÉRÁD RÉSZE..

HA VAN KIVEL ...AZ MÉG JOBBA..

HA VAN KIVEL....DE NINCS KEDVED HOZZÁ....AZ SEM BAJ MERT LEHET, HOGY SOK-SOK ÉVE VAGYTOK EGYÜTT ÉS NEM EZ TART ÖSSZE....DE MINDEN MÁS IGEN ... ETTŐL MÉG LEHET EGY KAPCSOLAT BOLDOG ÉS SZERETETTEL TELI ... EZT IS ELFERDÍTIK, HOGY AHOL NEM JÓ A SZEX AZ A KAPCSOLAT HALOTT... és mit tesznek az emberek? rohangálna keresni a jó szexet..és nem találják meg..AKIVEL EGY ÉLETET LEÉLHETNEK ..

és ha nincs kivel .... AKKOR SINCS BAJ .... 

A TESTED ENERGIAFORGÁSÁT TE ÜZEMELTETED....

LEGYEN EZ A TERMÉSZETES LÉTEZÉSED ALAPJA.... ahogy levegőt veszel ...vagy tüsszentesz .....vagy vakarózol.... stb..

HOZZÁD TARTOZIK ..ÉS NEM KELL RAGOZNI, HOGY ..JÓ VAGY ROSSZ ..

TERMÉSZETES !!! 

ÉS ENNYI !

és ha TISZTA ÉRZÉSEKKEL ... GÁTLÁSOK NÉLKÜL ...GYÓGYÍTÓ SZÉP TERÁPIAKÉNT TESZED ... A TESTED MINDEN ILYEN JELLEGŰ BETEGSÉGÉT TE MAGAD ..KIKEZELED... MERT HATALMAD VAN A SAJÁT TISZTULÁSOD ÉS ENERGIÁID FELETT..

Nem e Világi Szeretettel

MelEron 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése