2017. május 23., kedd

KÉT KIS ALATTOMOS LÉNY


"KÉT KIS ALATTOMOS LÉNY A "MAJD "
 és a "MÉG NEM TUDOM " lényei

...rettentő finoman és alattomosan GÁTOLNAK meg nap mint nap utadon ha nem figyelsz oda... Nézd csak meg....hogy mostanában , vagy akár ma ....mennyiszer mondtad, gondoltad, érezted, hogy MAJD ... MÉG NEM TUDOM ... MAJD KITALÁLOM .. MAJD ... TALÁN KÉSŐBB... stb. Ezeknek a látszatra semmitmondó szavaknak tűnik ... és néha úgy érezzük , nem számít...csak szavak .. DE HA ELKEZDED FIGYELNI .. KŐKEMÉNY NEGATÍV LÉNYEK ..AKIKNEK A DOLGA, HOGY ..ÉSZREVÉTLEN HÁTRÁLTASSÁK A LEGINTENZÍVEBBEN HALADÁST IGÉNYLŐ MOZZANATAIT ÉLETEDNEK ..

 minden amit LEMAJDOZOL MINDEN AMIT...LETALÁNMAJDKITALÁLOMOZOL ...stb.. mindegyik ... szinte ÉVEKET VET VISSZA... LÉTED - ÉLET-KÜLDETÉSED ... EGYENES ÁRAMLÁSÁNAK LÉTREJÖTTÉBŐL..

.. sőt...ha nem figyelsz ... elcsábítanak és...más nem marad csak a társad csak a MAJD ÉS A TALÁN EGYSZER..és társaik... KAPD ÖSSZE MAGAD...HA ÉRZED EZT KOMOLYAN KELL VENNED...MERT ELKAPTAK !!! RAKD ÖSSZE MI MIÉRT ÁLL AZ ÉLETEDBE ÉS MI MIÉRT NEM HALAD...ÉS MINDEN AMI CSAK A FEJEDBEN KAVARGÓ VÁGY...

..ÉS LEMAJDOZOD.. EGY ELTORZULT SZÉTESETT PUZZLE DARAB..AMI SOSEM KERÜL A HELYÉRE..PEDIG LEHETNE... HA VÁLTOZTATNÁL ...ITT ÉS MOST MA !

 Nem e Világi Szeretettel

 MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése