2017. május 21., vasárnap

KILÉPTETEK ...S KILÉPTEK .....


" GYÖNYÖRŰEK VAGYTOK ... amikor úgy érzitek, hogy a személyes Léle-K-onzultációmra jelentkeztek ...és olyan szép ÉLMÉNY ...mikor sokan a névtelenség-arctalanság , szinte olykor kötelező színfalai mögül..minden EMBERI BÁTORSÁGOTOKAT ÉS LÉLEK ERŐTÁRAITOKAT összegyűjtve... legyőzitek a megállító akadályokat...a duruzsoló neg. erők gondolatfoszlányait.. és ... amikor beléptek az ajtómon .. .... elmondhatatlan olykor a kettőségből áradó CSODÁLATOS LÉTETEK ÁRAMLÁSA.. Van akinél a magabiztos emberi burok lép be az ajtón ...s ahogy telnek a percek ...úgy omlanak le falai és egyszerűen csak ..

 VAN ...és gyönyörű természetességében .. megéli, hogy nálam nem kell burokban lennie... Vagy aki.... úgy érkezik, hogy már szétsírta magát az utcán ..a lépcsőházban ... mert szinte saját Lelke navigálásától is meg van illetődve...hogy ott kell lennie... Vagy aki előbb robban be az ajtón mint a kopogása..mert úgy belöki a Lelke hatalmas slunggal....hogy még belőlem is mosolyt fakaszt... Vagy .....aki először csak feszengve leül ...s egyszer csak látványosan elengedi emberi feszengését és a Lelke..átveszi a kényelmes...egyszerűség állapotát.... az otthonérzetet...a pillanatnyi pihenést... Vagy.... ...és itt még sorolhatnám ... de inkább csak annyit mondok .. LENYŰGÖZŐEK VAGYTOK ..ahogy rejtőzködő emberi mivoltokba ... nagy nehezen beletuszkolva..és a hétköznapokba néha kínkeservesen megélve ..NÉHA HATALMAS ÖRÖMMEL ÁTÉLVE... ELFOGADTÁTOK-ELFOGADJÁTOK .. ŐRÜLT TEMPÓBAN ROHANNI VÁGYÓ LELKETEKET...BÁRHOGY IS.... ENGEDITEK .... ÚJRA ÉS ÚJRA... MEGNYILVÁNULNI .. bárcsak látnátok kívülről magatokat... de mindannyian ..MEGÉLITEK .

.. MAG-atokat és ez már csodálatos... már nincs szükség a szerénykedésre...nem kell a megfelelési kényszer mások fele..nem kell a szégyenlősség utatok és érzéseitek fele, hogy mivé váltok ... MERT LELKETEK ÉS SORSOTOK ... ELISMERÉSSEL ÉS MÉRHETETLEN HÁLÁVAL JUTALMAZZA .... NAP MINT NAP ... AMIT TESZTEK E VILÁGÉRT.... incognitóba...vagy már felvállalva....vagy épp ÉPÍTVE AZ ÉRKEZŐK FELÉ AZ UTAT.. 

Nem e Világi Szeretettel ... CSODÁLLAK BENNETEKET... és aki ismer sok éve...tudja.. én aztán végképp nem vagyok a "puncsolós " ember s lélek .. hisz mi érdekem lenne... az én érdekem, hogy a TE FÖLDI-ÉGI ÉRDEKEID....MARADÉKTALANUL VALÓRA VÁLJANAK .. MERT KELLESZ NAGYON EBBE A CSODÁSAN VÁLTOZÓ .. FÖLD-VILÁGBA !!!

 MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése