2017. május 9., kedd

MINDIG ARRA VAN AMIRE IGAZÁN AKARJUK !


" MINDIG ARRA VAN AMIRE IGAZÁN AKARJUK !

 Szinte mindenki bizonyára megélte az anyagi világ hol felfele hol lefele áradó verzióit... Amikor van bőven ..és amikor nincs semmi .. Legalábbis akit komolyan vett a Sors...az megkapta ezt a tanítást... és kapja addig amíg nem hiszi el, hogy önmaga teremti ..mindegyiket... én is ..és mindenki megtapasztalja ezeket ha .... tanulnia kell belőle ... Ezért érdemes néha elgondolkozni azon , mikor kimondjuk valamire, hogy "erre nincs keret...nincs pénz most erre "... hiszen ... nagyon sokszor...ha végignézzük mi mindenre költjük el ugyanazt a pénzmennyiséget és mennyire értelmetlen életünk során ....... döbbenetes felfedezéseket tehetünk ..

. Általában a belénk programozott dolgokat összevásároljuk ...mert MEGSZOKTUK, hogy kell... Emlékszem egy ismerősömre aki sajnálta a pénzt szórakozásra..színházra...vagy valamire ami számára öröm lehetett.... mert "kell a pénz a patikai vitaminra nagyon drága ám "... megkérdeztem tőle akkor.... "és használ? " Azt mondta : "nem ...de mit tehetek be kell vennem " Sokkal többet használt volna ha ..megveszi abból a pénzből amit a LELKE SUGALLT...egy élményt....egy tárgyat...egy ÖRÖMFORRÁST magának ... és ha belegondolsz .... a rutinvásárlások során ..mennyi minden van amit esetleg tényleg megszokásból veszel.... és helyette ... megvehetnéd amit a Lelked vágyik ... NEKED .. egy élmény....egy tárgy...bármi .

.. Nem akar sok ember ÖNZŐNEK tűnni ...a családja mit szólna...hogy magára költi azt a pénzt....stb... de vajon ..hogy akar az emberek zöme... TISZTA SZERETETTEL TELI UTAT JÁRNI ..HA MÁR EBBEN ...BECSAPJA MAGÁT... én is tettem oly sokáig.....míg meg nem tanított a Sors , a Lelkem arra....hogy " ARRA VAN AMIRE AKAROM " és nem arra.... amire MEGSZOKTAM csodás belegondolást..ha úgy érzed...érdemes..mert átteremtheted vele a jövődet ..ÉRTED !

 Nem e Világi Szeretettel
MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése