2017. május 24., szerda

SEGÍTŐKNEK ! FOGADD EL ÉS LÉPJ TÚL RAJTA...TANULJ BELŐLE ..ÉS KEZELD A DÖNTÉSEIDET !"SEGÍTŐKNEK ! FOGADD EL ÉS LÉPJ TÚL RAJTA...TANULJ BELŐLE ..ÉS KEZELD A DÖNTÉSEIDET !

 Sokan néha arra panaszkodtok,hogy ha ingyen segítetek valakinek ..nem becsüli meg..ám ha fizet érte..megbecsüli .. ez egy természetes állapot... aki ÉRTÉKKÉNT kezeli amit adsz ...minden zsigerével szeretne részese lenni ..és elvinni amiért érkezik Hozzád.. aki nem fizet érte csak barátságból, jópofaságból, jóakarásból TE magad megajándékozod a lehetőséggel, hogy kapjon belőle-d... nem fogja úgy értekelni mint aki fizetett érte..

 ugyanis fenntartja a jogot rá, hogy...legyintsen erre arra...rád szóljon ebben abban és voltaképpen jelzi, hogy "ugyan már Te magyarázol nekem ...tudok én mindent" Ezért nem lesz értelme annak, hogy.... jót akarj másoknak .. mert aki JÓT AKAR...CSERÉBE NEKED IS JÓT AD...JÓT AKAR... nem tudsz mindenki kedvére tenni ..tegyél azokéra..KIK ÉRTÉKELIK A MUNKÁD...S EGYETLEN SZAVADÉRT ODAADNÁK AZ ÉLETÜKET...MERT TUDJÁK ....TE TARTOD ŐKET ÉLETBEN !!! és ha azt kérdezed honnan tudom ?

..azt mondom... sok-sok éves tapasztalat... példákat inkább nem írok ... de a séma ..ugyanaz... nagyjából ennyi !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése