2017. május 31., szerda

SOKATOKNAK ! NEM ÚJ DE INTENZÍV !


SOKATOKNAK ! NEM ÚJ DE INTENZÍV !

Nem a gyomrodat kell gyógyszerekkel terhelni ha nem akar elfogadni sokféle ételt...VEDD ÉSZRE EMBER..NEM A GYOMRODDAL VAN A BAJ ..HANEM AZZAL AMIT MEG ETTÉL ..
A GYOMROD JELEZ ..hogy keress mást mert ez NEKI NEM JÓ !! Bevehetsz bármilyen bogyót rá, hogy márpedig akkor is megedd..... amit kinéztél magadnak ..de ezzel A SAJÁT GYOMROD ERŐSZAKOLOD MEG..a helyett, hogy BOLDOG LENNÉL, HOGY Ő LEGALÁBB JELEZ ..


Sok ember eszi a laktózérzékenységre a bogyókat vagy más élelmiszerekre ráfogva, hogy ÉTELALLERGIÁJA van és ....
DE HA NEM ÉRTED MEG ÉS NEM VESZED TUDOMÁSUL, HOGY MINDEN EMBERNEK MÁS A GYOMRÁNAK A BEFOGADÓKÉPESSÉGE ......ételben , vagy ÉRZETBEN ..
és mindenkinek más a jó ...ha a tömegek által elfogyasztandó ételeket akkoris meg akarod enni ha A TE SPECIÁLISAN MŰKÖDŐ EGYEDI TEST LÉNYED KÖSZÖNI NEM KÉRI..


az a TE döntésed.... de inkább ÖRÜLJ ÉS LEGYÉL BOLDOG, HOGY A GYOMROD CSODÁLATOS JELZŐRENDSZERE PONTOSAN ELMONDJA MI AZ AMIT NE EGYÉL MEG MERT EGYEDILEG AZ NEKED NEM JÓ ÉS ... ROMBOL !!
Valamint nem Lelki okai vannak , ha felpuffadsz egy csomó fajta ételtől ...vagy megeszel valamit jóízűen és utána forog a gyomrod tőle... egyszerűen .. AZ NEM A TE TÁP-LÁLÉKOD..se összetételbe se energetikailag...


KEZD FEL JOBBAN FIGYELNI A TESTED LÉNYE MIRE HOGYAN REAGÁL ÉS MEG FOGOD TALÁLNI A SZÁMÁRA ÉRTÉKES ÉS JÓLESŐ DOLGOKAT...
még egy finom epernél is előfordulhat, hogy van amelyiktől felfordul a gyomrod van amitől semmi bajod..
ez is azt mutatja.., hogy az egyik jó érzetű termelőtől van és nem tömte tele SZÁMODRA irritáló anyagokkal növekedés közben ... a másik pedig igen ..


ez csak egy pici példa volt....
TE DÖNTESZ !
Nem e Világi Szeretettel
MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése