2017. május 21., vasárnap

TI KÉRDEZTÉTEK....ÉN PEDIG VÁLASZOLTAM


HA TE IS KÉRDEZNÉL VALAMIT AMI SZÁMODRA FONTOS..HOZZÁSZÓLÁSBA VAGY MAILBE ..TEDD MEG BÁTRAN ... 
(meleronnn@gmail.com)Bárkinek,aki most kezdi csak keresgélni a saját útját,és fejlődni szeretne spirituálisan,mit tanácsolnál,hogyan kezdje,mire figyeljen? Köszönöm 
VálaszÜzenet
1
1 órája
Shákámoi MelEron - Teremtéstörténtető Kulcsai Elsődlegesen arra, hogy .... SENKINEK NE HIGGY...CSAK A SAJÁT MEGTAPASZTALÁSAIDNAK !!!!... mindenki más...legfeljebb segítő kulcs-morzsákat ad... én is mások is..de a MEGTAPASZTALÁSAITOK A LEGNAGYOBB MESTEREITEK !!!!Kedves Meleron! Említetted,hogy nem jártál soha semmilyen tanfolyamra. Hogyan bontakoztál ki segítség nélkül,hogyan tanultál meg így hinni magadban és elfogadni,meglátni azt a Létezőt aki vagy? Köszönöm...
VálaszÜzenet
1
3 órája
Shákámoi MelEron - Teremtéstörténtető Kulcsai  ...amit megtapasztaltam ... az volt az IGAZAM .. amit mások akartak volna rámhúzni ..az feszített volna... a Sorsom az volt, hogy tapasztaljak egyedül ..magamtól..az éteri világ által ... jót és rosszat egyaránt fizikai és éteri világokban ..és ezek voltak a Tanítóim ..MAGUK A MEGTAPASZTALÁSOK ... a Lelkem pedig megtanította, hogy .. bármi történik ... csak egymásra számíthatunk ..ember és lélek .. valahogy így volt .... nehéz megfogalmazni emberszavakkal 

Szeretném tudni, hogy mit láttál bennem olyan csodásnak?
VálaszÜzenet
1
4 órája
Shákámoi MelEron - Teremtéstörténtető Kulcsai Az ELSZÁNTSÁGODAT ...! A LELKED PÁRATLAN KITARTÁSÁT, HOGY EMBER részednek bebizonyítsa.. KI-VAGY VALÓJÁBAN ..

Drága Meleron! Ilyen fiatalon hogy tudtál ennyi tapasztalatot szerezni? Megvilágosodott mester vagy, onmegvalósított, bolcs tanító, lelki vezetó, vagy angyal?
VálaszÜzenet
1
4 órája
Shákámoi MelEron - Teremtéstörténtető Kulcsai  ...a Testünk csak egy bábformánk ..néha én is 200 évesnek tűnök .. romokban vagyok néha... sokkal fiatalabbnak tűnök ..a Lélek ahogy átragyog vagy átdolgozik rajtunk keresztül a testünk úgy ...mutatja épp jelenlegi állapotát... és igazából minden ember szó szerint kortalan ... én 69-es születésű vagyok ...de ha megkérdezik hány éves vagyok általában vagy azt mondom, hogy 100 vagy 30.. a köztes idő eltűnik néha... mintha nem lenne..Tehát számomra a test és a kora... nincs összhangban azzal amit a testemen át ..VÉGHEZVISZ A LÉLEK ... és , hogy ki vagyok ? ..mindenkinek AZ AKIKNEK ÉREZ... nem vagyok több se kevesebb nálatok ...csak MÁS.... egy embertesten át is megnyilvánuló.... kozmikus furcsaság .. 

Mi az ami erőt és tudást ad neked? Hogyan lehet a feszültséget legyőzni nap mint nap?
VálaszÜzenet
1
7 órája
Shákámoi MelEron - Teremtéstörténtető Kulcsai  Onnantól kezdve, hogy az ember azzal tölti a napjait amire született..amiben jól érzi magát ízig vérig..nincsenek feszültségek így nem kell legyőzni ...megtanulja az ember a problémat is...nem feszültséggel kelezni hanem ...MEGOLDÁST KERES RÁ ..és így ...valahogy.... önmagát erősíti a nap ...NAP MINT NAP ..BENNÜNK ..


Drága Mel... Mivel az előző hozzászólásokban már megkérdezték, amit én is szerettem volna, ... így azt kérdezem,... hogyan tudunk Neked segíteni??? 
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
VálaszÜzenet
4
7 órája
Shákámoi MelEron - Teremtéstörténtető Kulcsai Abban, hogy ..SOSEM ADJÁTOK FEL ...MÁSOKÉRT 
Mi az ami erőt ad neked, nap mint nap, amikor elfáradsz vagy bármi hasonló... hogy tovább menj a szeretet útján. Mindenkiért  ?
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
VálaszÜzenet
1
8 órája
Shákámoi MelEron - Teremtéstörténtető Kulcsai  Az, hogy ... lehetetlen elpusztulni amíg nincs teljesítve a Küldetés..és ha már itt kell lenni...akkor LEGALÁBB LEGYEN OLYAN MINDEN NAP ..HOGY NEKTEK ÉS NEKEM IS ... CSODÁS ÉRZETET ADJON ..  és legyen értelme..lényege... a Földön eltöltött időnek .. valahogy így


Volt e olyan pillanat,amikor úgy èrezted,hogy minden amit tapasztaltál,tanultál elveszett,vagyis úgy èrezted,hogy megszünt?De közben nem,csak a tapasztalások voltak mások.
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
VálaszÜzenet
1
8 órája
Shákámoi MelEron - Teremtéstörténtető Kulcsai anno tizensok éve volt ... amikor úgy éreztem ..hogy elég...vagy úgy éreztem ...hogy ez biztos csak valami vicc ... aztán megtapasztaltam, hogy mikor nem "történik" semmi akkor...épp csak ÜLEPEDIK minden addigi történés..mert különben besokkolna a test és minden .. 

Drága MelEron! Szoktál-e elbizonytalanodni? Ha igen, hogyan hozod magad vissza?  
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
VálaszÜzenet
2
8 órája
Shákámoi MelEron - Teremtéstörténtető Kulcsai  már sok-sok éve nem ... mert ha az ember megéli, hogy minden történése..minden sugallata és minden emberi tette vagy lélekélménye... egyszerűen IGAZ ..akkor nincs miért bizonytalannak lenni .. csak .. játszva megélni ..a következő sors-teszteket...lehet jó vagy rossz de már tudja az ember, hogy REMEK MÓKA LESZ A VÉGE.. komolyan .. így játszom az életem .. 

Drága Meleron  Te mit szeretnél? Emberként mik az álmaid? Lélekként? Amikor elmondtad, azt mondanám MEGTEREMTŐDIK , LEGYEN, ÉLD ÁT-Meg. Teljesüljön amit szeretnél.
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
VálaszÜzenet
5
8 órája
Shákámoi MelEron - Teremtéstörténtető Kulcsai Drága Ethana... emberként és lélekként is ugyanazt.. ..megteremteni minden tényezőt MelEronia létesítményeihez , hogy MINDANNYIAN ÁLTALA SZABADON VÉGEZHESSÉTEK A MUNKÁTOKAT MÁSOKÉRT ÉS ÉN ÉRTETEK ... és ez nem csak éterileg... 


Honnan van ekkora lelki kincsed,hogy mindenkinek tudsz adni belőle?  Nem e világi szeretettel  !!
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
VálaszÜzenet
4
9 órája
Shákámoi MelEron - Teremtéstörténtető Kulcsai milyen csodásak kérdeztél köszönöm szépen .. Nos ..én úgy érzem ... MINDEN LELKI KINCS TI VAGYTOK ...csak megmutatom rajtam át... mint egy tükör vagy visszhang olykor...és én köszönöm, hogy részese lehetek ..  !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése